ClickTale Support Forums

All times are UTC - 6 hours



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat May 10, 2014 8:06 am 
Offline

Joined: Sat May 10, 2014 8:00 am
Posts: 3
I have integrated Clicktale with Joomla 2.5 implementation as per instructions given in Wiki. Index.php, changes made at the top (Adding ClickTaleTop.php) is resulting on blank line at the top of all HTMLs generated.

I'm using xmap to generate the XML sitemap and now XML is invalid because of blank line at the top. I'm sure of this reason as I tried after removing the Clicktale changes from Index.php and XML Sitemap generation worked fine as expected.

Will appreciate if someone could help me out here.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 11, 2014 11:44 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 21, 2013 6:07 am
Posts: 59
Hello vishalag994,

Please use this link: http://subs.clicktale.net/CustomerSupport.aspx?ticket=s to send a ticket to our support team, so we can investigate this matter further.

Please include all relevant information, including screenshots, URLs and other data when submitting the ticket.

Erez
ClickTale Support


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group