ClickTale Support Forums

All times are UTC - 6 hours



Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 9:51 am 
Offline

Joined: Wed Nov 02, 2011 1:39 am
Posts: 128
Hi,

By checking a domain I mean putting a tick in the box next to the domain name.

Image

If you are still having issues, please specify the domain you're trying to record and grant support access per the instructions in my previous reply.

Thank you.

Sergei


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 10:53 am 
Offline

Joined: Sun Dec 23, 2012 9:09 am
Posts: 4
Unfortunately I don't have that left column. :(

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 12:26 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 02, 2011 1:39 am
Posts: 128
Hi,

Every domain can only be recorded to a single ClickTale account. It looks like in the past the same domain was already recorded to a different account and was, therefore, blocked for recording. I went ahead and unblocked it for you and successfully forced a recording, so it should be working fine now.

Regards,

Sergei


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 15, 2013 3:21 am 
Offline

Joined: Fri Feb 15, 2013 3:15 am
Posts: 1
I have the same problem,

i can see the javascript in my web:

http://edukame.com/?ct=enable,debug

note1: entering debug mode, ClickTale script is installed
note2: preparing to record (ver 13.8) for project id 17312
note3: recording all visitors to this page
note4: preparing for stage 2
note5: starting to record


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 15, 2013 1:53 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 02, 2011 1:39 am
Posts: 128
Hello Edukame,

I would like to assist you; however, there is currently no ClickTale code on the http://edukame.com/ pages which prevents me from finding your account. In addition, I am not entirely certain what the problem is, since you stated that the debugger window indicates successful initiation of recording.

Regards,

Sergei


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 08, 2013 11:20 pm 
Offline

Joined: Wed May 08, 2013 11:07 pm
Posts: 1
Hi,

After "Test Installation"
--ClickTale script (version 14.2) was found on page.
--ClickTale script matches project ID 6185.
--Your recording ratio is set to 100%.
--There are 100 of recordings left in your quota.

After using ?ct=enable,debug

note1: entering debug mode, ClickTale script is installed
note2: preparing to record (ver 14.2) for project id 6185 and partition www14
note3: recording all visitors to this page (1)
note3b: visitor id 1859468582.809150144
error2: unable to record because either there are no credits for project, the domain is not checked in the account's "Manage Domains" section or communication is down

My site is on wordpress. I am recording at http://thesocks.com/socks-shop

Please advice!

Reagrds.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 12:05 am 
Offline

Joined: Mon Jun 17, 2013 11:04 pm
Posts: 1
Hello,
I am seeing the same results that others are seeing.... not recording... despite the fact that the tests show me that all is installed correctly:

After "Test Installation"
ClickTale script (version 14.2) was found on http://findable.me.
ClickTale script matches project ID 6928.
The domain findable.me is set to be tracked.
Your recording ratio is set to 100%.
There are 100 of recordings left in your quota.

I cannot find any results at all from using ?ct=enable,debug (where are they? I don't see anything in firebug or chrome dev tools).


I have plenty of recordings remaining but nothing has been recording for the past 2 weeks. Could someone please advise? I've already tried using ClickTale


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 9:45 am 
Offline

Joined: Wed Nov 02, 2011 1:39 am
Posts: 128
Hello risraelkloss

I looked into the matter and determined that the issue is related to some XHTML related conflict which was preventing the ClickTale code from fully being initialized.

Please replace your bottom tracking code with the following:

<!-- ClickTale Bottom part -->
<div id="ClickTaleDiv" style="display: none;"></div>
<script type="text/javascript" src="http://s.clicktale.net/WRe0.js"></script>
<script type="text/javascript">
if(typeof ClickTale=='function') ClickTale("your unique parameters");
</script>
<!--ClickTale end of Bottom part -->

IMPORTANT: replace "your unique parameters" with the same parameters you currently have in your code on your page.

I have also sent you the full code via personal message.

Regards,

Sergei


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 21, 2014 4:06 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 21, 2014 4:00 pm
Posts: 2
I have the ClickTale code installed on this page: www.onecallnow.com/religious/pricing. I want to record page views for this page only. When I validate the code installation, it appears that it's installed correctly: I have the code at the top of the page firing through my Tag Manager, and I have the code at the bottom of the page placed directly on the page itself. My recording ratio is set to 100%, but it's been two days and no data has been recorded. Does anyone have a solution?

Thanks!

Jacob


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 2:24 am 
Offline

Joined: Mon Oct 21, 2013 6:07 am
Posts: 59
Hello risraelkloss,

I have checked your ClickTale account and noticed that www.onecallnow.com was not checked to be recorded under "Manage Domains" in your account.
I have checked it for you and now can confirm that its recorded now by ClickTale.

Best Regards,
Erez

ClickTale Support.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 10:21 am 
Offline

Joined: Fri Feb 21, 2014 4:00 pm
Posts: 2
Thank you for the reply. I am currently running an a/b split test on this page. With the Priceless service level, can I create heat maps for both variations of the page that I am running?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 6:37 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 17, 2012 12:55 am
Posts: 44
Hi jacobaldwin,

Since A/B Testing versions can't be uniquely distinguished by URL, we use ClickTale Events to tag the different versions in our reports. Events in ClickTale are like unique, custom filters (on top of our built-in filter set). This way you can tag Events such as 'Version A' and 'Version B' - and use that in ClickTale to select which Heatmap you would like to see (instead of using the URL of the page, which is the same for both versions).

ClickTale Events are not part of our Priceless plan at the moment. If you would like to give this feature a try, I would be happy to have one of our Product Consultant get in touch and assist in exploring the available options for a trial.


Best,


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 13, 2014 6:11 am 
Offline

Joined: Sat May 10, 2014 8:00 am
Posts: 3
For my website http://www.kidgaze.com, ClickTale is not recording any other user except me.

I have tried everything given in the forums with no luck.

Test installation is given everything ok. I have see ?ct=enable,debug, that also is fine. Recording ratio is set to 1. I'm using only one, correct domain from links. Have implemented Joomla integration module as instructed in Wiki. Tacking quota is unused and I have not modified the code.

Can ClickTale support me in resolving this issue. Awaiting response.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 13, 2014 6:54 am 
Offline

Joined: Mon Oct 21, 2013 6:07 am
Posts: 59
Hello vishalag994,

I would like to apologize, the link I provided previously in order to send a support ticket was erroneous.

Please use this link (while logged into your ClickTale account): http://subs.app.clicktale.com/CustomerS ... x?ticket=s to send a ticket to our support team, so we can investigate this matter further.

Please include all relevant information, including screenshots, URLs and other data when submitting the ticket.

Erez
ClickTale Support


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 13, 2014 11:05 am 
Offline

Joined: Sat May 10, 2014 8:00 am
Posts: 3
Thanks Erez for prompt response. I have logged the ticket.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group