ClickTale Support Forums

All times are UTC - 6 hours



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 17, 2014 3:09 am 
Offline

Joined: Fri Jan 17, 2014 2:55 am
Posts: 1
Hi!
The instructions for placing the ClickTale code are straight forward enough. Unfortunately my Wordpress site looks a bit different to the example!
I have Google Analytics installed, and that code is in the "body" section in the theme dashboard, not on the page itself. I put the ClickTale code in the same place, both snippets before the GA code, and it's not working. An error message comes up saying that it can't access the site; to make sure that the site is activated (which it is) and to make sure that I haven't excluded any IP addresses, which I haven't as far as I know.
Have I placed the code in the wrong spot? I looked on the pages, but the HTML code about body isn't there.

Thanks for your help :)
Ann


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 5:29 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 17, 2012 12:55 am
Posts: 44
Hi Ann,

Thanks for getting in touch on our forums!

I've opened a support ticked for you, and will provide you with additional assistance through that ticket.

Please expect an additional email within the next 24 hours.


Regards,


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group